1.erä
maaliton

Saves, KS:3 PJ:2
Poss, KS:49 PJ:50

Erästä: Ottelu alkaa varovasti kuten arvata saattaa, kun pelin panokset tiedetään. Zippo pääsee kumminkin jo 40 sekunnin päästä hyvään vetomestaan, mutta hitusen hätäinen veto ja se ohjautuu moken sylin joka sylkee sen eteen, mutta PJ puolustus hoitaa. Vastahyökkäyksestä Pelijengi oli tehdä jo avausmaalin, mutta Lirppu ennähti mokenalueelle, ennekö PWNAGEr ehti kiskaista limpun sisään. 2minuuttia pelattu ja Kouvola pääsee hyvän näköiseen hyökkäykseen, mutta Zippon veto kohti ensimmäistä pakkia. Jällein oli KS:n puolustus vähän pihalla oman hyökkäyksen jälkeen, kun Pelijengi lähti hyökkäykseen ja maali oli jällein lähellä. Erittäin tasainen ja tarkan erän parhaat paikat siunaantuivat Pelijengille 2:sta samanlaisesta vastahyökkäyksestä. Tilanne on kumminkin 0-0

2.erä

01:46 1-0 Zippo (Tony - Jolli) loistava passi Tonyltä ja Zippo viimmeistelee varmasti.

03:49 1-1 PWNAGEr (Justi - Koksu) Jällein kerran maali pelataan loistavalla kuviolla ja PWNA iskee rämpyttäen tasoituksen.

Saves, KS:2 PJ:1
Poss, KS:51 PJ:48

Erästä: Erä oli maalin asti jällein aikamoista asemasotaa ja vaarallisia paikkoja ei nähty. Sitten yhtäkkiä Tony ja Jolli rakentaa Zipolle loistopaikan ja mies lyö mustan sisään. Ote alkaa siirtyä Pelijengille ja Lirpulle tulee mahtava paikka tasoittaa peli 3 minuutilla, mutta veto epäonnistuu. Maalin ja Lirpun tilanteen jälkeen peli rupesi aaltoilemaan mukavasti ja Pelijengi iskikin näppärän maalin. KS saa maalin jälkeen hyvää otetta ja Tony ja Ayoso saavat mahdollisuuden siirtää Sabresit uudestaan johtoon, onnistumatta. Erän viimmeinen ja paras paikka tulee erän lopussa Pelijengille, mutta Zippo siivoaa maaliviivalta kiekon pois.

3.erä
00:42 1-2 Justi (PWNA - Lirppu) 2vs1-hyökkäyksessä PWNA pyörittelee Kouvola puolustusta ja laittaa Justille tyhjän maalin.

01:25 1-3 Lirppu ( - ) sooloilee hyvin pakkien välistä ja sijoittaa kiekon sisään.

05:25 1-4 Lirppu (PWNA - Justi) tyhjiin pienestä kulmasta

05:29 1-5 Justi (PWNA) ja heti perää Justin vuoro kiskaista tyhjiin.

Saves, KS:1 PJ:2

Erästä: Erä alkaa KS-hyökkäyksellä ja Ayoson ovelalla zip-yrityksellä, mutta vastahyökkäyksestä PJ lyö kiekon reppuun 2vs1-hyökkäyksen päätteeksi. Kouvolan peli loppui tähän maaliin ja siitä alkoi Lirppu-tulitus. Ensiksi hyvä veto viivalta jonka moke viel ottaa, mutta sitten pujotteli läpi KS-puolustuksen ja sijoitti maaliin. 1-3 maalin jälkeen KS rupeaa saamaan painetta sinne oikeaan päätyyn heidän kannaltaan, mutta Pelijengin puolustus on niin tiivis, että KS:n hyökkäykset menee kulmissa pyörimiseksi. Reilu 3 minuuttia pelattu ja Tony pyörii kiekon kanssa, mutta hyvä PJ-puolustus karvaa ja lähettää PWNAN puoliksi läpi. 2 minuuttia ennen loppua Kouvola ottaa viimmeisen oljenkorren käyttöön ja luisteluttaa moken tilalle Marenkin, mutta tuskaista on viedä kiekko edes alueelle. Lopuksi, kun alueelle päästään Zippo ahnehtii ja vetää sivuverkkoon, vaikka Tony ja Ayoso oisivat olleet ihan vapaana maalilla. Pelijengi sai kiekon ja kiskaisi vielä kahdesti tyhjiin.