Nomi 0+1=1
voinen 0+0=0
Wrss 0+0=0

Raportti
Runkosarjan kakkonen Voodoo People saa vastaansa runkosarjan seitsemänneksi sijoittuneen Härmän Klubin. Ennakkosuosikkia on vaikea nimetä, sillä runkosarjassa Härmä vei molemmat ottelut maalein 4-1.

1.erä

0.01 Hossa ei pääse liikkeelle aloituksesta.
0.17 Piku laukoo vaarallisesti aloituksesta, veska torjuu.
0.42 Piku passaa Ukille vapaan paikan, veto hasekia päin. Ukki vaihtoon ja Hossa kehiin.
1.37 MZA laukoo b-pisteeltä, veska torjuu.
2.21 VP pyörittää nätisti, Hossa laukoo pyörityksen päätteeksi viivalta, veska torjuu.
3.13 MZA ja Hossa pelaavat Pikun täysin vapaaseen paikkaan, mutta veto päin maalivahtia b-pisteen kaarelta.
3.56 0-1 Cypress (Epical, Mädison) niinhän siinä käy, että jos et tee, niin kaveri tekee. Cypress iskee Härmän johtoon ensimmäisestä paikasta.

torjunnat 0-7 hallinta 53-46

Voodoo dominoi täysin erän alkua, muttei pystynyt hyödyntämään hyviäkään maalipaikkoja, Härmä sen sijaan teki ainoasta paikastaan maalin.

2.erä

6.53 MZA pelaa hyvin itsensä puolittain läpi ja laukoo b-pisteeltä takatolppaan.
8.01 MZA:lla jälleen hyvä paikka, mutta Härmän puolustus ehtii väliin ja viimeisenä lukkona on veskari.
8.42 Epical laukoo lujaa viivalta, veska torjuu.
8.46 Voodoo lyö pitkän, Epical ja Mädison vaihtoon, Nesu ja Wrss hoki kaukaloon.
9.27 Cypress pelataan puolittain läpi, veto osuu kuitenkin tolppaan.

torjunnat 3-6 hallinta 51-48

Huomattavasti tasaisempi erä, jossa molemmilla oli hetkensä, mutta tolpat estivät lisämaalien synnyn. Ratkaisu jää viimeisen erän varaan, pystyykö Voodoo rikkomaan kuparisen vai viekö Härmä ensimmäisen kohtaamisen nimiinsä?

3.erä

13.07 Cypress laukoo laidasta jäätä pitkin, veskarilla ei vaikeuksia torjua.
13.41 MZA pelaa Pikulle paikan keskelle, veto reilusti ohi ---> violent behavior by -piku-
15.10 MZA heittää laidan kautta kiekon maalille, mutta Pikulta loppuu tila veivata kiekko sisään.
15.27 Voodoo pyörittää, Hossa laukoo viivalta vain vähän ohi.
15.33 1-1 Eyemou - aloitus siniseltä, Eyemoulle
16.09 Piku laukoo pienestä kulmasta etutolppaan.
16.24 1-2 Cypress - veivaa ensin Eyemoun pihalle ja sitten kiekon maaliin. Taidokas suoritus.

torjunnat 2-4 hallinta 60-39

Cypressin taidokas yksilösuoritus ratkaisi pelin. Voodoon takaa-ajo jäi aika vaisuksi ja toisaalta tilaisuuksia ottaa maalivahti pois oli, mutta jostain syystä tämä kortti jäi käyttämättä. Voodoolla oli enemmän paikkoja, mutta viimeistely oli luokatonta ja toisaalta Härmä käytti omat hetkensä paremmin ja otti ensimmäisen kiinnityksen kohti välieriä.

MVP: Cypress